Forum Dziewczyński świat! Strona Główna Dziewczyński świat!
Forum dla dziewczyn :)
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

wózki EXPANDER opinie

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dziewczyński świat! Strona Główna -> Hyde Park
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
janice28
Dziub Dziub


Dołączył: 10 Lip 2018
Posty: 12
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

Płeć: Dziewczyna

PostWysłany: Pon 15:14, 31 Gru 2018    Temat postu: wózki EXPANDER opinie

Ktos z was posiada jakiś ich model? Bo zastanawiam sie czy warto kupic. Są reklamowane jako typowo miejskie wózeczki, a ze mieszkam w miescie i szukam czegos zwrotnego nie za duzego, to gdybam sobie czy sie zdecydowac na tą markę.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
rainbow0
Dziub Dziub


Dołączył: 07 Sie 2016
Posty: 18
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

Płeć: Dziewczyna

PostWysłany: Wto 21:09, 01 Sty 2019    Temat postu:

Ja tak za bardzo nie jestem na biezaco z tematem wozkow dzieciecych, bo swoje pociechy juz dawno odchowałam Smile)) ale kiedys wlasnie mielismy wozek z expandera. Dokladnie to byl model Mondo.Teraz to go juz pewnie nie produkują, ale jak na tamte czasy to byl to naprawde solidny mocny wozek. Wiec ogolnie producenta moge ocenic pozytywnie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
zosiasamosia
Martelina


Dołączył: 29 Lip 2016
Posty: 33
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

Płeć: Dziewczyna

PostWysłany: Czw 11:43, 03 Sty 2019    Temat postu:

No racja, teraz to sie sporo zmienilo w wozkach Smile mocniejsze tworzywo, ale nie za ciezkie, lepsza amortyzacja czy nawet lzejsze stelaze. W miescie to jest szczegolnie wazne, zwlaszcza jak jezdzisz autobusem czy sobie spacerujesz po jakichs waskich chodnikach, gdzie co chwile starcie z kraweznikem cie czeka Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
izka90
Muchomorek


Dołączył: 18 Kwi 2016
Posty: 59
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

Płeć: Dziewczyna

PostWysłany: Nie 22:27, 06 Sty 2019    Temat postu:

z expandera, z tych nowszych modeli mam Xenona. rewelacja! kupilam z mysla o spacerach w miescie, czy zakupach w tlocznej galerii. przede wszystkim ten model ma kompaktowe rozmiary, az bylam w szoku, ze to model 2w1. nie jest ani wielki ani jakis toporny, co tez pozwala mi na swobodne trzymanie go w mieszkaniu, nie zajmuje duzo miejsca. amortyzacja- bajka, wozeczek jest zwrotny i z latwoscia mi sie nim jezdzi
Powrót do góry
Zobacz profil autora
janice28
Dziub Dziub


Dołączył: 10 Lip 2018
Posty: 12
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

Płeć: Dziewczyna

PostWysłany: Pon 14:48, 07 Sty 2019    Temat postu:

Ten xenon tez mi wpadl w oko, bo wlasnie jak ogladalam go w sklepie to zauwazylam, ze jest stosunkowo zgrabny, a ja nie mam niewiadomo ile miejsca u siebie na wozek... dzieki za opinie, bardzo mi pomogla Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora
paulka088
Dziub Dziub


Dołączył: 21 Lut 2018
Posty: 15
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

Płeć: Dziewczyna

PostWysłany: Śro 1:08, 20 Lut 2019    Temat postu:

Pamietam Mondo tej marki. Nie wiedzialam, ze maja w sprzedazy nowe modele. Rzucilam na nie okiem, wizualnie sa nowoczensiejsze i jakies takie proporcjonalne.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
abarada
Martelina


Dołączył: 18 Mar 2019
Posty: 20
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

Płeć: Dziewczyna

PostWysłany: Pon 11:32, 18 Mar 2019    Temat postu:

moja znajoma miała kiedyś ten model Mondo. Też mi się podobał ale jak zobaczyłam Xenona to przepadłam Smile no kwintesencja designu, nowoczesności i pełnej funkcjonalności Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora
beatao
Martelina


Dołączył: 19 Mar 2019
Posty: 28
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

Płeć: Dziewczyna

PostWysłany: Wto 9:18, 19 Mar 2019    Temat postu:

ja też się zastanawiam nad zakupem tego xenona. Jestem póki co dopiero w połowie ciąży ale niebawem zabieram się już poważnie za kompletowanie wyprawki. ten xenon od samego początku strasznie mi się spodobał Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora
partycja
Teletubiś


Dołączył: 28 Mar 2019
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

Płeć: Dziewczyna

PostWysłany: Wto 6:46, 23 Kwi 2019    Temat postu:

A mi się te wózki podobały ale wybrałam x-landera, bo mi się jeszcze bardziej spodobał, zamówiłam go online na próbę bo teraz za darmo producent daje taką możliwość i już został, okazał się jeszcze lepszy niż na fotkach i filmikach
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dziewczyński świat! Strona Główna -> Hyde Park
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001 - 2005 phpBB Group
Theme ACID v. 2.0.20 par HEDONISM
Regulamin