Forum Dziewczyński świat! Strona Główna Dziewczyński świat!
Forum dla dziewczyn :)
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

riko naturo wózek opinie

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dziewczyński świat! Strona Główna -> Hyde Park
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
izka90
Muchomorek


Dołączył: 18 Kwi 2016
Posty: 60
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

Płeć: Dziewczyna

PostWysłany: Śro 20:57, 28 Lut 2018    Temat postu: riko naturo wózek opinie

Hej! Powoli przymierzam się z mężem do kupna wózka... Co sądzicie o marce riko naturo? Bo wlasnie taka markę ostatnio oglądalismy w sklepie. Prezentuje się fajnie i sprzedawca zachwalał jakość, funkcjonalnośc. Ale jak wózek sprawuje się w praktyce? Ktoś podzieli się opinią? Z góry dzięki!
Powrót do góry
Zobacz profil autora
rainbow0
Dziub Dziub


Dołączył: 07 Sie 2016
Posty: 18
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

Płeć: Dziewczyna

PostWysłany: Nie 19:39, 04 Mar 2018    Temat postu:

Kojarzę tego producenta i spotkałam się z pozytywnymi opiniami na jego temat. Ale może wypowiedzą się w watku osoby, które miały okazję testować ten wozeczek, takie opinie na pewno będą bardziej pomocne Wink powodzenia z zakupem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
adele
Martelina


Dołączył: 23 Lip 2016
Posty: 39
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

Płeć: Dziewczyna

PostWysłany: Wto 13:37, 06 Mar 2018    Temat postu:

RIKO to bardzo dobra marka wózkowa. Mają dużo modeli w swojej ofercie, zarówno 3w1, jak i wersje spacerowe. Jesli chodzi o moddel NATURO to dośc świeży produkt, ale moja siostra go testuje od dwóch miesięcy i sobie chwali. Przede wszystkim wózek jest stabilny i ma świetnie wykończone koła, co przekłada się na lekką i bezproblemową jazdę.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
paulka088
Dziub Dziub


Dołączył: 21 Lut 2018
Posty: 15
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

Płeć: Dziewczyna

PostWysłany: Czw 23:31, 15 Mar 2018    Temat postu:

moge wypowiedziec sie w temacie riko naturo ecco- bo wlasnie ten model kupilam miesiac temu. wybralam go glownie dlatego ze ma mocne kola, dobry jakosciowo stelaz, gondola- duza i komfortowa plus ma regulowanie twardosci. Poza tym material jest przyjemny w dotyku, latwo sie czysci, pielegnacja jest bezproblemowa, ato na pewno wazna kwestia jak maluch podrosnie i zacznie sie uzywac wersji spacerowej.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
izka90
Muchomorek


Dołączył: 18 Kwi 2016
Posty: 60
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

Płeć: Dziewczyna

PostWysłany: Pon 10:21, 19 Mar 2018    Temat postu:

dzięki za wasze wskazówki! chyba bardziej mi przypadł do gustu Riko naturo w wersji z ekoskórą. Stabilna jazda i solidne koła sa dla mnie wazne, bo własnie u nas w okolicy nie wszędzie są chodniki i wiem,że podczas spacerów będzie nas czasem czekac przeprawa po problemowym terenie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
zosiasamosia
Martelina


Dołączył: 29 Lip 2016
Posty: 33
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

Płeć: Dziewczyna

PostWysłany: Wto 21:28, 03 Kwi 2018    Temat postu:

Też mam tą wersję z ekoskóra i jestem zadowolona. Materiał w ogóle sie nie brudzi, a pielęgnacja jest prosta i przyjemna. Sam wózek nie sprawia żadnych problemów. W sumie jestem pozytywnie zaskoczona tym jak dobrze sobie radzi na tzw. wertepach i jakichs drozkach pelnych kamieni czy nierownosci. Potwierdzam wypowiedzi dotyczace gondoli, jest naprawdę spora, wiec licze na to, ze posluzy nam ponad pol roku, mimo ze nasz maluszek rosnie jak na drozdzach.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
janice28
Dziub Dziub


Dołączył: 10 Lip 2018
Posty: 12
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

Płeć: Dziewczyna

PostWysłany: Wto 11:39, 10 Lip 2018    Temat postu:

Nie wiem jak wy, ale ja to wole wozki polskiego producenta, niz kupowanie jakichs zagranicznych modeli. Polski producent zdaje sobie sprawe, ze u nas nie wszedzie jest rowny teren, wiec kola sa mocniejsze, przystosowane do naszych sciezek. Te pompowane chyba sa najtrwalsze. Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora
adele
Martelina


Dołączył: 23 Lip 2016
Posty: 39
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

Płeć: Dziewczyna

PostWysłany: Czw 11:14, 19 Lip 2018    Temat postu:

janice28 napisał:
Nie wiem jak wy, ale ja to wole wozki polskiego producenta, niz kupowanie jakichs zagranicznych modeli. Polski producent zdaje sobie sprawe, ze u nas nie wszedzie jest rowny teren, wiec kola sa mocniejsze, przystosowane do naszych sciezek. Te pompowane chyba sa najtrwalsze. Wink


Zgadzam się z Tobą. Jesli chodzi o wozki polskiej produkcji to widzialam, ze fajne ma rowniez marka EXPANDER. Ich nowe modele- xenon i storm- wygladaja ciekawie. Pamietam ich klasyczne MONDO, jakosc byla bardzo dobra.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
pmarek
Martelina


Dołączył: 08 Wrz 2014
Posty: 43
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6
Skąd: Poznań
Płeć: Dziewczyna

PostWysłany: Czw 14:19, 19 Lip 2018    Temat postu:

To fakt, warto kupować wózki polskich firm i takie też wspierać, ale te zagraniczne też są dobre i nie można im nic zarzucić. Osobiście, z żoną wybraliśmy coś właśnie z zachodu, sprawdziło się bardzo dobrze, więc nie mogę złego słowa powiedzieć.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
samanta
Dziub Dziub


Dołączył: 07 Lip 2017
Posty: 18
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

PostWysłany: Wto 13:36, 09 Paź 2018    Temat postu:

A ja posiadam wózek Riko tylko model Sigma i jestem z niego bardzo zadowolona. Wózek jest solidnie wykonany, stabilny, łatwo się go prowadzi . Gondola i siedzisko są wygodne, zapewniają dziecku komfort ,można je regulować. Posiada również wytrzymałe koła z poliuretanu, pojemny koszyk z przykryciem oraz praktyczną torbę.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
vikakaja
Muchomorek


Dołączył: 22 Sie 2016
Posty: 53
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

Płeć: Dziewczyna

PostWysłany: Nie 20:32, 24 Mar 2019    Temat postu:

Ja mam x-landera, bardzo fajny wózek, ma diody led w podnóżku poprawiające jego widoczność po zmroku i dużą budę oraz duży kosz zakupowy, takie rzeczy bardzo się przydają a do tego jest dobrze zamortyzowany i bardzo solidny więc nie tylko fajnie wygląda
Powrót do góry
Zobacz profil autora
funka
Martelina


Dołączył: 10 Kwi 2019
Posty: 23
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pon 21:06, 15 Kwi 2019    Temat postu:

A my zdecydowaliśmy się na model XD i uwielbiam swój wózek, córka ma zapewnioną wygodę i bezpieczeństwo. Wózek jest solidny, wykonany z materiałów najwyższej jakości. Posiada system regulacji wysokości zawieszenia gondoli i siedzisk oraz przednie i tylne zawieszenie amortyzowane.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
molli
Dziub Dziub


Dołączył: 09 Maj 2019
Posty: 11
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

PostWysłany: Pią 22:47, 10 Maj 2019    Temat postu:

My również zdecydowaliśmy się na wózek marki Riko ale zauroczył mnie model Marla. Wyposażony jest o w dużą wygodną gondolę z regulacją oparcia oraz aluminiowy stelaż. Prowadzi się go bardzo przyjemnie, dobrze sobie radzi nawet na nierównym terenie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ynez
Teletubiś


Dołączył: 10 Cze 2019
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

PostWysłany: Wto 22:23, 16 Lip 2019    Temat postu:

Ja zaś zdecydowałam się na model Qubus Gold który posiada wszystko to na czym mi zależało i czym kierowałam się wybierając wózek. Jest wygodny, solidny , bezpieczny i korzysta się z niego z dużą przyjemnością. Posiada wytrzymałe koła z poliuretanu oraz przepinane siedzisko z dodatkowym materacykiem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
partycja
Dziub Dziub


Dołączył: 28 Mar 2019
Posty: 15
Przeczytał: 6 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

Płeć: Dziewczyna

PostWysłany: Wto 12:17, 24 Lis 2020    Temat postu:

wiadomo, każdy wybiera taki wózek jaki mu pasuje
Powrót do góry
Zobacz profil autora
vikakaja
Muchomorek


Dołączył: 22 Sie 2016
Posty: 53
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

Płeć: Dziewczyna

PostWysłany: Wto 12:25, 24 Lis 2020    Temat postu:

Teraz to wszystko się załatwia telefonicznie albo online, ja też tak zamawiałam swojego x-landera i fajnie że nie musiałam biegać po sklepach w czasie pandemii, mogłam ten wózek zamówić i za darmo wypróbować w domu
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dziewczyński świat! Strona Główna -> Hyde Park
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001 - 2005 phpBB Group
Theme ACID v. 2.0.20 par HEDONISM
Regulamin